Ja!! Beste wensen nog allemaal! Dat het maar een mooi, succesvol en bovenal gezond en gezellig 2020 mag worden!
Hierbij treffen jullie het zaalwachtrooster aan voor de 2de helft van het seizoen. En geloof me: (bijna) iedereen mag een keer en een paar mensen 2x omdat ze in de eerste helft van het seizoen niets hebben hoeven doen! Kijk dus gelijk even wanneer je bent ingedeeld en zet die datum/tijd in je agenda. Dan kan daar niets mis mee gaan.


Soms ben je ingedeeld als zaalwacht en ook als teller of scheids: dan mag je eerst even helpen de netten/velden op juiste hoogte/in orde te brengen en daarna een wedstrijd tellen/fluiten.


De zaalwachten zijn verder niet zo spannend deze helft, omdat we steeds maar 2 rondes hebben. Voor iedereen geldt: zorg dat je op tijd bent, voor scheidsrechters geldt graag ruim een kwartier voor de aanvangstijd aanwezig, zodat de wedstrijd op tijd kan beginnen.


Mocht je echt niet kunnen, dan verzoek ik je om zelf even een vervanger te regelen, binnen of buiten je team. Het liefst hoort Angele dan wie het van je overneemt, dan kan zij dat op de betreffende zaterdag goed invullen/de betreffende persoon ook helpen herinneren.

KLIK HIER VOOR HET ZAALWACHTROOSTER

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: