Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Geen verrassing maar toch een vervelend bericht; gisteren heeft de overheid besloten om per vandaag, woensdag 14 oktober 22:00 uur, onder meer alle amateursport stil te leggen voor in ieder geval 4 weken. Hierdoor zullen alle seniorentrainingen en alle (senioren, jeugd, CMV) wedstrijden per direct worden gestaakt. Als bestuur hebben wij het besluit genomen dat ook vandaag al de seniorentrainingen NIET zullen plaatsvinden. De JEUGD trainingen blijven ongewijzigd vooralsnog en zullen door blijven gaan.

We hopen dat we over 4 weken weer langzaamaan de zaal in mogen om te trainen. Mocht je tot die tijd een goed idee hebben; een pubquiz via Teams of Zoom, digitale home workout met alle leden of wat dan ook? Stuur jouw idee naar pr@vckrimpen.nl en we kijken hoe we het kunnen inzetten!

Met sportieve groet,

Besturen VC Krimpen – Voleco

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: