Beste (jeugd) leden van VC City Bril Krimpen en Voleco,


In de bijgaande link treffen jullie het zaalwachtrooster voor komend half jaar aan. Kijk gelijk even of je bent ingedeeld en zet die taak gelijk in je agenda. Dan kan daar niks mis meegaan. Zoals elk seizoen geldt dat je zelf even voor een vervanger dient te zorgen als het je echt niet gaat lukken. En als je die vervanger dan even aan mij doorgeeft, dan help ik die ook herinneren.Dit jaar gebruiken we weer het DWF en in de zaalwachttas zitten de formuliertje om de wedstrijd op papier even bij te houden. Alleen heren 1 gebruikt een echt papieren exemplaar om helemaal bij te houden, maar dit is alleen ter controle. De officiële gegevens worden ook bij heren 1 in het DWF ingevoerd.

klik hier voor het rooster

Mocht je nog vragen hebben, of wellicht een extra taak invullen, dan hoor ik het graag.


Veel succes en natuurlijk veel plezier komend seizoen.
Angèle Verheul
Wedstrijdsecretaris  

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: