Per aanstaand seizoen zal René Geneugelijk het eerste damesteam van Volleybal Club Krimpen onder zijn hoede nemen. De krimpense dames, uitkomend in de 1e klasse, krijgen hiermee een zeer ervaren trainer.

De afgelopen jaren heeft René, afkomstig uit een echte volleybal familie, zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo trainde en coachte hij onder meer verscheidene teams bij Voleco en DOS. Ook is hij één van de initiatiefnemers geweest van het succesvolle IJssel&Lek jeugdvolleybaltoernooi wat ieder jaar als start van het nieuwe seizoen wordt georganiseerd voor alle jeugdteams van de regionale volleybalverenigingen.

“We zijn blij dat we René als trainer-coach binnen onze vereniging mogen verwelkomen, een toegevoegde waarde waarmee we binnen de gehele dameslijn stappen kunnen maken” aldus André van Elsacker (red. technische commissie)

René gaat Dames 1 trainen en coachen en zal tevens het talentvolle meisjes B, inclusief de coaches, begeleiden, wat de aansluiting tussen de jeugd en de senioren ten goede gaat komen.

De trainer van Dames 2, Patrick Schmitt, zal hem tijdens de trainingen assisteren, om zo ook de aansluiting met D2, waarbij ook jeugd kan invallen, kort te houden.

Komend seizoen komt Krimpen uit met 2 Herenteams, 4 dames teams en maar liefst 13 jeugdteams. Zowel het 4e damesteam als de 13 jeugdteams zijn gecombineerde teams van zowel VC Krimpen als Voleco; een mooie samenwerking binnen de regio!

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: