mogelijkheden

VC Krimpen is een bloeiende vereniging met zowel jeugd, senioren en recreantenteams. Het niveau gaat van recreatief tot aan divisie niveau. Hierdoor mag VC Krimpen zich één van de ‘sterkere’ verenigingen noemen in de regio. Door dit hoge niveau strekt het ‘exposure’ gebied zich uit tot niet alleen de regio maar tot ver daar buiten, met enige regelmaat zelfs landelijk.

Om de doelstellingen op zowel sportief als financieel vlak te kunnen blijven behalen is VC Krimpen altijd op zoek naar nieuwe sponsors voor een samenwerking en die samen met VC Krimpen mee willen bouwen aan een veilig en positief sportklimaat waarin alle sporters op hun persoonlijk niveau kunnen presteren en de sponsor zichtbaar is in de gehele regio en daarbuiten.
Wilt u met uw onderneming de vereniging steunen dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor.

• Hoofdsponsorschap
• Teamsponsor
• Reclamedoeken (Beach flags)
• Projectmatig: Bedrijventoernooi, Paastoernooi, Jeugdkamp, etc.
• Sponsoring van wedstrijdbal
• Maatwerk / Specifieke wensen

Sponsoring van VC Krimpen biedt diverse voordelen, naast het feit dat het goed past binnen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo heeft u een groot bereik onder de 220 leden en hun eventuele ouders/verzorgers, wordt er met grote regelmaat aandacht besteed in de diverse lokale, regionale, landelijke én online media en is er een groot stuk exposure van onze goedbezochte internetsite en facebookpagina.

Hoofdsponsor
Bij een hoofdsponsorschap wordt de naam gekoppeld aan (minimaal)de 2 eerste teams (H1 en D1) en tevens aan de algemene verenigingsnaam. Dit houdt in dat de naam van de vereniging officieel wordt aangepast bij de NeVoBo. In alle uitingen vanuit de vereniging zowel intern als extern zal dan deze naam worden gebruikt: Volleybal Club “UW BEDRIJFSNAAM” Krimpen
Hiernaast is de naam /logo van uw bedrijf nadrukkelijk aanwezig zijn op onze website, de clubtenues, trainingspakken, tassen, etc. en reclamedoeken (beach flags).
Het hoofdsponsorschap gaat u aan voor minimaal 3 jaar.

Teamsponsor
Dit betreft sponsoring van een senioren- of jeugdteam (m.u.v. Heren 1 en Dames 1). Het team zal worden voorzien van een VC Krimpen shirt met eventueel broekje met reclame-uitingen op het shirt. Als aanvulling kunt u kiezen voor reclamedoeken en aanvullende kleding zoals inspeelshirts, trainingspakken, tassen etc.

Reclamedoeken
Op wedstrijddagen plaatsen wij reclamedoeken (beach flags) in Sporthal De Boog. Naast een frisse uitstraling zijn deze vlaggen tevens een veiliger en meer in het oog springend alternatief voor de statische reclameborden langs het veld. U zult gezien worden!

Wedstrijdbalsponsoring
Tegen een klein bedrag bieden wij de mogelijkheid uw naam te verbinden aan de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van VC Krimpen Heren en/of Dames 1. Uiteraard krijgt u een duidelijke en prominente vermelding op onze website.
Maatwerk / specifieke wensen
Uiteraard zijn er nog diverse andere opties te bedenken. Wat dacht u van promotionele acties op social media, tijdens speciale evenementen of andere reclame-uitingen welke nog niet zijn genoemd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Patrick Schmitt (06-50690796) of Jeroen van Dijk (06-50271658)