Bedrijventoernooi 2020

Op vrijdagavond 15 mei 2020 organiseert Volleybal Club City Bril Krimpen voor alweer de 28ste keer het bekende en zeer gewaardeerde “VCK Bedrijventoernooi”

Graag nodigen wij u uit om met uw bedrijf en collega’s deel te nemen aan dit toernooi. Een leuk teambuilding- en netwerkevent!

Het toernooi
Op deze avond ontvangen wij u en uw collega’s in Sporthal ‘De Boog’ in Krimpen aan den IJssel (Krimpenerbosweg 2a). Evenals voorgaande edities bieden wij de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi (v.a. 17.30 uur) te genieten van een heerlijke maaltijd. Om 19.00 uur zullen de wedstrijden van start gaan. Het toernooi zal rond 23:00 uur eindigen met de prijsuitreiking, een drankje en een “late night snack”. Uiteraard zal het sportcafé hierna geopend blijven en kunt u deze gezellige avond voortzetten met collega’s en andere bedrijventeams.

Teams
Bij het bedrijventoernooi mogen er, naast heren- en damesteams, vanzelfsprekend ook mixed-teams (m/v) deelnemen. Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers of speelsters. Meerdere teams per bedrijf of combinaties zijn ook mogelijk.

Deelnemen
Indien u met uw bedrijf mee wilt doen kunt u zich HIER inschrijven.

We zien u graag op 15 mei!