Beste leden,

Onderstaand de richtlijnen en trainingstijden vanaf maandag 30 november. Deze tijden zijn onder voorbehoud van de huidige regelgeving vanuit de overheid. In de kerstvakantie zullen mogelijk andere tijden gelden.

Richtlijnen trainingen jeugd

Voor de jeugd zullen we de huidige richtlijnen voortzetten in de trainingen.

Richtlijnen trainingen 18 jaar en ouder

Voor 18 jaar en ouder geldt dat trainingen uitsluitend zijn toegestaan met een maximum groepsgrootte van 4 personen. Dat betekent dat er 4 personen op één kant van een veld mogen spelen. Dit is exclusief trainer, mits de trainer zich buiten het veld begeeft en met continue inachtneming van 1,5 meter afstand. Er is dus plek voor 8 spelers op een geheel veld. De 4 spelers aan een kant van het veld mogen geen contact hebben met de 4 aan de andere kant van het veld. Ook onderling wisselen van veld of materialen is officieel niet toegestaan.

Het spelen van 2 – 2 wedstrijden is mogelijk, het spelen van 4 – 4 wedstrijden is niet mogelijk. 

Voor binnensport geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte, inclusief trainers en begeleiders (ook voor jeugdleden). Meerdere groepen naast elkaar is mogelijk, zolang zij onderling niet mengen en continu 1,5 meter onderlinge afstand houden.

Richtlijnen rondom betreden zaal:

Voor het binnentreden van de zaal moet het veld al leeg zijn. Binnenkomst mag met maximaal 4 personen, dit is hetzelfde groepje als waarmee je gaat trainen. Bij binnenkomst ga je direct met je groepje naar jouw trainingsveld.

Graag verzoeken we iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen in de hal/gang/kleedkamer. In de zaal mag het mondkapje af.

KLIK HIER VOOR HET TRAININGSSCHEMA

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: