Beste (ouder/verzorgers van) leden,

Nu de vakantie ten einde is en trainingen en wedstrijden weer gaan starten ontvangen wij de eerste bezorgde vragen over hoe VC Krimpen omgaat met het Corona virus. Graag willen jullie meer duidelijkheid geven over het al dan niet doorgaan van trainingen, geplande wedstrijden etc in combinatie met het Corona virus (COVID-19-virus).

De Nevobo heeft een standpunt ingenomen, welke wij als vereniging volgen. Dit standpunt luidt als volgt:

“Op dit moment is er geen reden om maatregelen te treffen of wedstrijden/evenementen af te gelasten. We houden de situatie vanzelfsprekend in de gaten en laten ons adviseren door het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en NOC*NSF.Er zijn wel basismaatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Die zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.”

Het zijn:
• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Meer informatie lees je op de site van het RIVM;

Als bestuur van Volleybal Club Krimpen volgen wij dus de lijn van de Nevobo.
Wij houden de berichten van de Nevobo over het Corona virus goed in de gaten. Verandert het advies, dan zullen we jullie dat via website, Facebook en mail laten weten.

Als je vragen hebt, kun je die uiteraard te allen tijde stellen aan een van de bestuursleden of mailen naar PR@vckrimpen.nl

Sportieve groet,
Bestuur Volleybal Club City Bril Krimpen

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: