Vanaf woensdag 7 februari kun je bij de 2 Jumbo supermarkten in Krimpen aan den IJssel (De korf en De Olm) gaan sparen voor VC Krimpen. Bij elke besteding van €10,­ ontvang je een sportpunt. Deze sportpunten kun je toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan VC Krimpen te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­materialen aanschaffen!

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kunt je VC Krimpen opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kun je de sportpunten ook direct aan VC Krimpen toekennen. Daarnaast kun je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden.

Ten slotte kun je jouw gespaarde punten ook inleveren op wedstrijd- en trainingsdagen. In de hal van De Boog staat een dropbox waar je ze in achter kunnen laten.

Alvast enorme dank namens VC Krimpen. Uiteraard mag je ook ooms, tantes, opa’s, oma’s, buren, broers, zussen etc inzetten om zoveel mogelijk punten voor VC Krimpen in te zamelen!

Sportieve groet,
Namens het bestuur

Patrick Schmitt
sponsoring & PR

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: