Afgelopen zaterdag speelden onze dames tegen V=Volley, een ervaren team waarvan bij ons bekend is dat ze veel geluid kunnen produceren.

Denise was er helaas niet bij, maar verder was iedereen er en hadden we er zin in om na een stop van 3 weken eindelijk weer een wedstrijd te spelen.
Om half vijf traden wij het veld in en begon de wedstrijd. De rally’s waren lang en het liep gelijk op, tot onze Eva aan de serves kwam. Ze serveerde alsof haar leven ervan afhing en bracht ons op een lekkere voorsprong. De eerste set werd door ons gewonnen met 25-19.
De tweede set was erg spannend. Het liep gelijk op, maar wij van krimpen gaven geen krimp en met een lekker blok en wat slimme balletjes haalden wij de winst binnen. De eindstand werd 25-23.

Set drie ging wat vlotter, Tessa en Esther stonden als wervelwinden in het achterveld te verdedigen, Melissa sloeg de ballen binnen alsof ze een mug zag die ze wilde doodslaan en de spelverdelers leken te spelen alsof ze nooit iets anders hadden gedaan. We wonnen met 25-17.
De tijd voor de laatste set was aangebroken en ook deze wilden we pakken. V=Volley zette een sterk blok neer, maar wij speelde wat slimme balletjes om ze lekker te laten rennen. Annemee pakte met haar service lekkere punten, Sifra sloeg de balletjes binnen en Serena zette een alert blok neer. Ook in deze set trokken we aan het langste eind en wonnen we met 25-19.

Yes, met vijf punten naar huis! Nog steeds zijn wij ongeslagen thuis. Zaterdag 27 januari spelen wij oog in oog tegen smash’66 in onze eigen Boog.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: