Beste (ouders van) leden,

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en daarom zal er een ander trainingsrooster van kracht zijn. Tijdens de vakantieperiode wordt er doorgaans minder getraind en daarom zullen we ook weer deze vakantieperiode de zaal beperkt inhuren, waardoor we ook niet onnodig kosten maken.

Als principe voor het trainingsrooster is 1x trainen per team aangehouden. Voor de seniorenteams die tijdens de vakantie wel een wedstrijd hebben is hiervoor een uitzondering gemaakt.

Het aangepaste trainingsrooster kunnen jullie HIER terugvinden.

geen training op 23 februari

Al jaren lang werken de verenigingen samen voor een gezamenlijk jeugdtoernooi aan het begin van het seizoen en dit seizoen heeft VC Krimpen de primeur om de trainersclinic te organiseren. Deze clinic vindt a.s. vrijdag (23 februari) plaats in Sporthal De Boog. Een groot aantal trainers en coaches van de IJssel en Lek volleybalverenigingen zullen naar de Boog (zie voor meer informatie www.ijsselenlek-volleybal.nl) en dit belooft een groot succes te worden! Dit betekent dat er deze avond geen trainingen plaats kunnen vinden.

Mochten er verder nog vragen zijn, laat het ons gerust weten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VC Krimpen

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: