Het eerste herenteam van Volleybal Club City Bril Krimpen zal komend seizoen uitkomen in de 3e divisie. Door deze stap zal Krimpen dit seizoen met 3 herenteams actief zijn.

De afgelopen seizoenen was duidelijk dat Krimpen een solide ploeg had staan. Zo werd enkele seizoenen geleden het kampioenschap in de 2e divisie behaald en was men 2 seizoenen terug dicht bij een promotie richting topdivisie. Door het wegvallen van enkele oudere spelers afgelopen seizoen kon Krimpen helaas te weinig vuist maken en ging terug naar de 2e divisie. Toch is er, zo kort voor de start van de competitie, het besluit genomen om uit te gaan komen in de 3e divisie.

“Na dat het afgelopen seizoen was geëindigd wisten we dat enkele spelers zouden stoppen of door zouden gaan bij een andere vereniging. Dit is destijds allemaal netjes besproken zodat onze technische commissie, samen met trainersstaf Bruijn en Geurts, de nieuwe bezetting voor dit seizoen konden vormgeven. Dit was door deze open communicatie redelijk snel rond.”

“Helaas werden we een week of wat geleden onaangenaam verrast door het plotselinge opzeggen van 2 spelers die hun heil bij een andere vereniging gaan zoeken, op een lager niveau. Hierdoor kwam de bezetting qua aantal wel erg onder druk te staan. Na veelvuldig overleg met de spelers van het 1e en het 2e team van Krimpen, het bestuur, trainersstaf en technische commissie is besloten de plek in de 2e divisie terug te geven en met een nieuw samengestelde formatie in de 3e divisie uit te komen, dit wordt een samenvoeging met het 2e team.

De nieuwe selectie van Krimpen zal een combinatie zijn van ervaring en (aanstormend) talent; een combinatie die alle kans van slagen heeft.

Krimpen, wat dit jaar alweer 60 jaar bestaat, komt, naast de 3 herenteams, dit seizoen verder uit met 5 damesteams, 2 recreantenteams en maar liefst 7 jeugdteams dit seizoen. “we gaan er weer een mooi seizoen van maken, VC Krimpen is er klaar voor!”

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: