Allen,

Goed nieuws! Komende week starten de trainingen voor alle teams! Tijdens de vakantieperiode hebben er een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden, waardoor we genoodzaakt waren aanpassingen te doen op het trainingsschema en de teamindeling.

Aanpassingen in de voorlopige teamindeling

Voor Dames 2 zijn we inmiddels geslaagd een trainer aan te stellen: Patrick Schmitt. Voor Voleco/Krimpen DS4 (eerder gecommuniceerd als Dames 5) zijn we nog wel op zoek naar een trainer/trainster en coach voor de vrijdagtraining. Deze avond zullen ook de thuiswedstrijden van dit team gespeeld worden.

Enkele weken geleden ontvingen jullie het bericht dat wij helaas Heren 1 terug moeten hebben trekken. Echter zal bij de bond geen VC Krimpen H1 bekend meer zijn; Wij zullen dus komend seizoen alleen H2, H3 en H4 ingeschreven hebben bij de bond. Let hier dus op bij de wedstrijdschema’s.

Heb je vragen over de teamindeling? Neem dan contact op met de technische commissie (tc@vckrimpen.nl).

Trainingen

Komende week starten dus de trainingen voor alle teams en we hebben een aantal aanpassingen moeten dus in het schema. In de bijlage vinden jullie het schema hoe wij vanaf komende week van start zullen gaan.

Heb je vragen over de trainingstijden? Neem dan contact op met de technische commissie (tc@vckrimpen.nl).

Drie keer in de week trainen

Mocht je uitgenodigd worden om structureel 3x in de week te gaan trainen, dan zitten daar kosten aan verbonden. De contributie wordt dan verhoogd met € 50,- per jaar. Gedurende het jaar zal hier een aparte factuur voor verzonden worden. Deze extra contributie wordt gebruikt om (een gedeelte van) de extra zaalruimte die ingehuurd moet worden, te bekostigen.

Heb je vragen over de contributie? Neem dan contact op met de penningmeester (penningmeester@vckrimpen.nl)

CMV

De CMV jeugd is elk jaar de grootst groeiende groep van onze vereniging en misschien zijn dit wel de leden waarbij we later zelf in een team spelen. Om deze jeugd zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zijn we door het hele jaar heen op zoek naar enthousiaste (ouders, grootouders, vrienden, kennissen van) leden. Wat kun je zoal voor de toekomstige toppers doen?
– Training geven of assisteren hierbij
– Coachen of assisteren hierbij
– Organisatie rondom het bezoeken van toernooien bij andere verenigingen (inschrijven, rijschema’s)
– Zelf een toernooi organiseren voor eigen CMV teams en omliggende verenigingen
– Clinics verzorgen bij scholen

Heb je vragen over de CMV teams of wil je een steentje bijdragen? Neem dan contact op met de technische commissie (tc@vckrimpen.nl).

Wedstrijdprogramma

Het voorlopige wedstrijdschema krijgt ook steeds meer een vorm. Er zullen ongetwijfeld nog een wijzigingen doorgevoerd worden, maar de meest recente versie is hier terug te vinden: https://www.volleybal.nl/competitie/vereniging/CKM1D9Y.

Voor de meeste teams zal op 22 september de competitie weer starten.

Heb je vragen over het wedstrijdprogramma? Neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretaris@vckrimpen.nl).

IJssel en Lektoernooi

Voor alle jeugdteams: Op 8 september wordt, in Bergambacht, het jaarlijkse IJssel en Lektoernooi georganiseerd. Alle jeugdteams (inclusief CMV-teams die geen competitie spelen) zijn hiervoor opgegeven, houdt deze datum dus vrij in je agenda. De geschatte tijden voor dit toernooi zijn (LET OP: de tijden zijn gewijzigd ten opzichte van de eerder verzonden mail).

09:00 – 11:00 CMV-jeugd
11:00 – 14:30 B-jeugd
14:30 – 18:15 C-jeugd
18:15 – 21:00 A Jeugd

Meer informatie over het IJssel en Lektoernooi zal verspreid worden door de trainers/coaches en is ook op de website van het IJssel en Lektoernooi te vinden: www.ijsselenlek-volleybal.nl

Met enthousiaste groet,

Bestuur VC City Bril Krimpen

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: