De dames speelde op zaterdag 25 november in Alexander tegen Fusion. We wonen vlakblij elkaar, maar ook in de competitie staan we dicht bij elkaar. Fusion staat vierde en wij derde. Dat belooft een spannende pot te worden! Serena kan helaas nog geen wedstrijden meedoen, we zullen haar enthousiasme missen in het spel!

De eerste set beginnen we vol goede moed. Met service maken we een paar mooie punten, maar de tegenpartij mag er zeker ook zijn. We lopen helaas de eerste set mis, al zijn we ondertussen wel op gang gekomen. We eindigen met 17-25. Laat de tweede set maar komen! We lopen gelijk op en maken het erg spannend. Er wordt gevochten om de punten en er ontstaat een steeds betere spirit. Het gaat nek aan nek door mooie services van de tegenstander, maar ook zeker van ons! We winnen met 28-26!! We staan nu gelijk, 1-1, dus op naar de derde set! Ook deze belooft weer spannend te worden! We willen graag winnen en het gaat weer nek aan nek. Er zitten hele mooie en zeker lange rally’s bij. Helaas eindigt het nu in het voordeel van Fusion. Het wordt 26-28. De vierde set wordt dus wel erg belangrijk, het is nu erop of eronder. We beginnen vol goede moed, maar het lijkt toch al snel wat in te zakken en we verliezen de teamspirit. We verliezen met 25-17. Jammer!

De aankomende weken kunnen we gelukkig weer hard gaan trainen op alle verbeterpuntjes, zodat we bij de thuiswedstrijd tegen Fusion onverslaanbaar zijn!

Volgende week mogen de dames weer laten zien wat ze in huis hebben tegen Volley Voorne DS 1 om 16:30 in de Boog. Komt u/jij ons ook supporten?

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: