informatie

Volleybal heeft een geweldige ontwikkelingen doorgemaakt. Sneller spel door nieuwe puntentelling bijvoorbeeld, maar ook het aantrekkelijke beachvolleybal groeit de laatste jaren in populariteit. Door deze ontwikkelingen is het volleybal één van de meest dynamische kijk- en doesporten geworden. Om dit alles te kunnen onderhouden en te financieren moet een volwassen club over een goed gevulde kas beschikken.

Sinds jaar en dag prijzen wij als VC Krimpen ons gelukkig met de vele bedrijven en personen die onze club een zeer warm hart toedragen en op één of andere manier onze vereniging sponsoren.
Diverse bedrijven, groot en klein, en individuele personen ondersteunen onze club. Ondersteuning van VC Krimpen betekent voor deze bedrijven een mogelijkheid om naamsbekendheid te krijgen of uit te breiden in de regio én daar buiten, er worden immers zowel uit- als thuiswedstrijden gespeeld en overal is uw naam zichtbaar! Daarnaast speelt natuurlijk ook de clubliefde een belangrijke rol.
De financiële steun zal grotendeels ten goede komen aan het verbeteren van onze jeugdopleiding.

Op dit moment zijn we als VC Krimpen hard bezig om de club te professionaliseren en vooral om de jeugd in Krimpen aan den IJssel en daarbuiten weer te laten sporten en uiteraard enthousiast te maken voor Volleybal. Als vereniging vinden wij het heel belangrijk om de jongste kinderen weer met plezier te laten sporten, wij geloven dat dit op verschillende gebieden heel erg positief is voor de ontwikkeling van een kind. Om deze kinderen weer aan het sporten te krijgen geven wij als VC Krimpen clinics aan kinderen, organiseren wij schoolvolleybaltoernooien, ook worden de gymlessen op basisscholen in de regio overgenomen om volleyballes te geven en daarnaast geven we verschillende keren trainingen op woensdag middag voor kinderen op de naschoolse opvang en andere kinderen die het leuk vinden.

Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek om de diverse mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan het sponsoren van een van de teams van onze vereniging middels shirtsponsoring, het faciliteren van trainingspakken of het bieden van een financiële bijdrage aan een activiteit. Uiteraard horen we ook graag uw wensen en ideeën; Sponsoring bij VC Krimpen moet een “win-win” situatie opleveren!
Voor meer informatie over de mogelijkheden, een vrijblijvend bezoek aan een van onze thuiswedstrijden voor meer informatie óf het aanmelden als sponsor kunt u contact opnemen met Patrick Schmitt (06-50690796) of Jeroen van Dijk (06-50271658)

Ook kunt u onderstaand formulier gebruiken, wij nemen dan op zeer korte termijn contact met u op!

    Even kijken of je een echt persoon bent (verplicht)